66

Facebook-analys av

Peking MC

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Peking MC. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Peking MC publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
75
Följarskara
53
Frekvens
51
Följare
2,2K
Interaktioner
4,0K
Interaktioner per inlägg
248
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Peking MC

GOD HJUL OCH GOTT NYTT ÅR önskar Peking MC

506 interaktionspoäng på 2 215 följare
Peking MC

Trevlig helg önskar Peking MC

344 interaktionspoäng på 2 215 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Peking MC

Har någon som var på julbordet hos oss i lördags fått med sig fel dam jacka så är den saknad av rätt ägare hör av er till mig så ser vi till att den kommer i rätta händer.

8 interaktionspoäng på 2 215 följare
Peking MC

Trevlig helg önskar Peking MC

117 interaktionspoäng på 2 215 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.