60

Instagram-analys av

Västerås Danscenter

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Västerås Danscenter. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Västerås Danscenter publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,4K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
163
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Västerås Danscenter

Juniorerna Moa 3:a, Hanna 2:a och svenska mästarinnor 2017 Nora (junior) och Ellen (vuxen)!!!!

293 interaktionspoäng på 1 393 följare
Västerås Danscenter

VILKEN SM-helg????????Tre fantastiska dagar med magiskt bra dans underbar gemenskap och enorma prestationer. Dansskolan tog hem 22 medaljer var av 10(!!) SM-guld ????????. Stort grattis till alla hiphop, jazz, modern och show dansare ni är BÄST!

261 interaktionspoäng på 1 393 följare

Förlorarinlägg

Västerås Danscenter

HEJ DANSARE! Kom och dansa ”Raw Workshop” med @marioperezamigo ???? På Västerås Danscenter den 12 & 14 december! Bokas på www.vasterasdanscenter.com ???????? TAGGA NÅGON/NÅGRA SOM BARA INTE FÅR MISSA DET HÄR!????

53 interaktionspoäng på 1 393 följare
Västerås Danscenter

Föreställning idag! Nu kör vi 11.30, näst är 14.30

115 interaktionspoäng på 1 393 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.