64

Facebook-analys av

Tidningen Elektrikern

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tidningen Elektrikern. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 28 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tidningen Elektrikern publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
50
Frekvens
88
Följare
1,0K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
13,3
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
11,5

Vinnarinlägg

Tidningen Elektrikern

Hur mycket får man egentligen fixa med elen som privatperson? Nu har regeringen gett Elsäkerhetsverket och branschen i uppdrag att råda bot på det obehöriga hemmafixet. – En bostadsägare är ansvarig för både sin elanläggning och för sina handlingar. Jag tror inte att man förstår…

Nu ska det bli slut på otillåtet hemmafixe

NYHETER. Regeringen har gett Elsäkerhetsverket och branschen i uppdrag att se till att man får rätt information när man köper elinstallationsprodukter.

151 interaktionspoäng på 1 020 följare
Tidningen Elektrikern

– Här handlar det om att ständigt lösa problem. Ett sånt här projekt är ju jättesvårt att planera i förväg, för man vet inte vad man stöter på i marken, säger Håkan Svanström. Här berättar han även om livet som kändiselektriker i bland annat Fuskbyggarna och Arga snickaren,…

I kamp mot klockan under banvallen

REPORTAGE. Det är en kamp mot klockan. Håkan Svanström och resten av arbetarna har 78 timmar på sig att få klart hålet under järnvägsspåret, och trycka in det stora röret som ska leda om Bällstaån, innan tågen börjar rulla igen.

53 interaktionspoäng på 1 020 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tidningen Elektrikern

TÄVLING! Nu börjar det dra ihop sig, hörrni! Den 5 december är allra sista dagen för att skicka in sina bästa (eller sämsta) elskämt till Tidningen Elektrikerns pågående tävling. Redaktionen väljer ut tre skämt som kommer att publiceras i papperstidningen, samt belönas med varsin…

TÄVLING: Skicka in dina bästa elskämt!

TÄVLING. Vardagen kan kännas statisk, som en stadig ström av likriktning utan spänning. Hjälp oss att leda ljus i höstrusket – med dina bästa elskämt!

0 interaktionspoäng på 1 020 följare
Tidningen Elektrikern

En person fick under onsdagseftermiddagen föras till sjukhus efter att ha fått byggmaterial över sig på en arbetsplats i Borås. Elektrikerna Elektrikerna VK28 El-ettan Elektrikerna i Östergötland Elektrikerna i Östergötland Elektrikerna VK9 Elektrikerna VK16 Elektrikerna VK10 …

Fick byggmaterial över sig – fördes till sjukhus

NYHETER. En person fick föras till sjukhus efter att ha fått byggmaterial över sig på en arbetsplats i Borås.

0 interaktionspoäng på 1 020 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.