66

Instagram-analys av

Personlig Almanacka

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Personlig Almanacka. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Personlig Almanacka publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Personlig Almanacka för oengagerande inlägg. De 40810 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Personlig Almanacka. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
49
Följarskara
88
Frekvens
57
Följare
40,8K
Interaktioner
42,2K
Interaktioner per inlägg
1,2K
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
2,9

Vinnarinlägg

Personlig Almanacka

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! ???????????? Vad behövs skrivas med den stooora pennan i almanackan? Något megaviktigt, superroligt eller stora planer? Bästa förslaget vinner en almanacka! ✏️ Tävlingen avslutas 15/1

2 875 interaktionspoäng på 40 810 följare
Personlig Almanacka

Brorsans nya tjej ska fira jul med er & du har PANIK över att du inte köpt någon julklapp! We got you covered! ???????? Presentkort på en almanacka funkar alltid! Finns att beställa på hemsidan! Är det riiiiktigt akut (nu snackar vi minuter innan julklappsutdelningen) kan du alltid köpa ett…

2 645 interaktionspoäng på 40 810 följare

Förlorarinlägg

Personlig Almanacka

Vi tycker att varje dag är kvinnornas dag, men idag på internationella kvinnodagen hyllar vi oss själva & alla er kvinnor lite extra! ????????Vilka i din omgivning tänker du på när du ser detta? Tagga & peppa! ????????????⭐️

443 interaktionspoäng på 40 810 följare
Personlig Almanacka

Överraska någon du tycker om lite extra! ???????????? #personligalmanacka

578 interaktionspoäng på 40 810 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.