58

Facebook-analys av

Lekextra Ronneby

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Lekextra Ronneby. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lekextra Ronneby publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
53
Frekvens
69
Följare
2,0K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
20,1
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
6,3

Vinnarinlägg

Lekextra Ronneby

????????Idag har vi skålat & skrivit på papper - Numera är jag delägare i Lekextra tillsammans med Jennie - vi är ett grymt team & har massa kul att se fram emot i butiken - Tack för ett fantastiskt 2017 & Gott Nytt År till er alla ❤️ / Lotta & Jennie

288 interaktionspoäng på 2 046 följare
Lekextra Ronneby

????Stoooort TACK för alla grattisar, samtal & sms - vad goa ni är ❤️ BLT har också varit här med gratulationer ????- idag går det att läsa om oss i tidningen ????#StoltÖverRonneby #LekextraRonneby ????

95 interaktionspoäng på 2 046 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Lekextra Ronneby

???? Stressigt med julklapparna? Vi fixar detta åt dig isf - fyll i formuläret så hämtar du upp det - inslaget & klart ???????? ???? ???????? klicka på länken; https://www.dinomin.nu/fixa-presenten-32777462

Fixa presenten | Leksaker på nätet - dinomin.nu

Slipp presentstressen, Vi fixar presenten åt dig, fyll i formuläret nedan och hämta sedan ut den i butiken eller så skickar vi mot frakt. Prova vår nya tjäns...

0 interaktionspoäng på 2 046 följare
Lekextra Ronneby

???? Årets Julkatalog hittar du här ????????

Lekextra Julen 2017

Lekextra Julen 2017

1 interaktionspoäng på 2 046 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.