61

Instagram-analys av

Bakfickan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Bakfickan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Bakfickan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
50
Frekvens
51
Följare
1,0K
Interaktioner
1,7K
Interaktioner per inlägg
132
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Bakfickan

Gott Nytt År ???? #älskafisk

257 interaktionspoäng på 1 033 följare
Bakfickan

Menybyte idag! Kom förbi om ni vågar....?! ???????? Glid in på hemsidan för att se fullständiga menyn. #älskafisk

197 interaktionspoäng på 1 033 följare

Förlorarinlägg

Bakfickan

Välkomna till oss!

75 interaktionspoäng på 1 033 följare
Bakfickan

Skaldjur till Jul? Vi har lite kvar både att äta här eller köp med hem över disk! #hummer #havskräftor #krabba #ostron #räkor

87 interaktionspoäng på 1 033 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.