57

Facebook-analys av

Slite livs Ica Nära

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Slite livs Ica Nära. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Slite livs Ica Nära publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
50
Frekvens
52
Följare
1,1K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
47,0
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
1,6

Vinnarinlägg

Slite livs Ica Nära

Vilket fantastiskt sportlovsväder, detta firar vi med en tävling! Gissa vikten på flygande tefatet som Mathias håller i, det är fyllt med mumsigt godis från Karamellkungen! Gissa vikten på alltihop här i kommentarerna och berätta även vem du vill dela detta tefat med! Vi meddelar…

456 interaktionspoäng på 1 066 följare
Slite livs Ica Nära

Nu när det är kallt ute är det mysigt att kura ihop sig i soffan med en varm kopp te. Vem skulle du vilja dricka ditt te tillsammans med? Ta chansen att vinna detta set från KOBBS innehållande 2 påsar te och en söt kanna. Berätta för oss innan fredag kl 12 då vi drar en vinnare

158 interaktionspoäng på 1 066 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Slite livs Ica Nära

I morgon är det dags! ????????

1 interaktionspoäng på 1 066 följare
Slite livs Ica Nära

Välkomna till en värmande stund med glögg, ljus och sång ???? Idag klockan 16.35.

3 interaktionspoäng på 1 066 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.