56

Instagram-analys av

Alvestaglass

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Alvestaglass. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Alvestaglass publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
55
Frekvens
58
Följare
6,2K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
227
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
3,3

Vinnarinlägg

Alvestaglass

FREDAGSTÄVLING! ???? Vill du vinna två smaskiga paket glass att mumsa på till nästa helg? Det enda du behöver göra är: 1. Följ @alvestaglass 2. Tagga dina vänner Vi drar 5 st vinnare den 23/02. LYCKA TILL! ???? . . . #competition #friday #yay #friyay #weekend #tävling #sweden #swedish…

986 interaktionspoäng på 6 193 följare
Alvestaglass

1a adventstävling!???????? Snart är det Jul ????????????och det vill vi fira med en tävling!???? 10 st kommer vinna ett paket glass???????? Allt ni behöver göra är att 1. Följ oss på instagram 2. Tagga en vän som älskar julen och glass ???????????? Lycka till! Vi drar vinnarna om en vecka…

780 interaktionspoäng på 6 193 följare

Förlorarinlägg

Alvestaglass

God Jul alla!!???????????? Önskar vi på Alvestaglass????❤️

110 interaktionspoäng på 6 193 följare
Alvestaglass

Trevlig helg på er!✨????+????=❤️

117 interaktionspoäng på 6 193 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.