59

Instagram-analys av

BTH Blekinge Tekniska Högskola

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från BTH Blekinge Tekniska Högskola. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. BTH Blekinge Tekniska Högskola publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
50
Frekvens
68
Följare
1,1K
Interaktioner
1,8K
Interaktioner per inlägg
62,2
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
6,0

Vinnarinlägg

BTH Blekinge Tekniska Högskola

Är det vinter ska det vara vinter, eller vad säger du om all snö som kommit Blekinge? #bth #bthirl #blekinge #karlskrona #visitkarlskrona #visitblekinge #visitsweden

171 interaktionspoäng på 1 077 följare
BTH Blekinge Tekniska Högskola

Vintern fortsätter och underbart att se ett riktigt snöbollskrig ❄️???? #bthirl #karlskrona #blekinge #visitblekinge #visitkarlskrona

122 interaktionspoäng på 1 077 följare

Förlorarinlägg

BTH Blekinge Tekniska Högskola

WonderLAN!!!! #bthirl #karlskrona #blekinge #lan

18 interaktionspoäng på 1 077 följare
BTH Blekinge Tekniska Högskola

Sölvesborg avklarad nästa Kristianstad :) #studentrekrytering #bthirl #studentturne

32 interaktionspoäng på 1 077 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.