71

Instagram-analys av

Curt Nicolin Gymnasiet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Curt Nicolin Gymnasiet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 42 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Curt Nicolin Gymnasiet publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
79
Följarskara
50
Frekvens
66
Följare
1,0K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
189
Interaktioner per följare
6,5
Inlägg per vecka
5,5

Vinnarinlägg

Curt Nicolin Gymnasiet

VALENTINES DAYYY Idag är det alla hjärtans dag = väldigt mycket kärlek på skolan!!???????? Det delas bl.a ut över 900 kärleksbrev som elever och lärare fått skriva till varandra under veckan och kramas mycket i kramrutorna som @nygenerationcng fixat! Hoppas er dag blir lika fin som…

269 interaktionspoäng på 1 039 följare
Curt Nicolin Gymnasiet

Tjenixen!!???? Lisa och Bea hääär! Vi går andra året på vård- och omsorgsprogrammet och denna vecka får ni hänga med oss under en vanlig karaktärsvecka, vilket i vårt fall innebär vård- och omsorg. Hoppas ni är lika taggade som vi! Stay tuned????

264 interaktionspoäng på 1 039 följare

Förlorarinlägg

Curt Nicolin Gymnasiet

Idag är det dags! Vi är redan igång och repar. 16.15 är treorna välkomna till Bergskas Aula. Klockan 18.30 välkomnar vi hela allmänheten! Entré 20:- Hoppas vi ses!☺️✨

124 interaktionspoäng på 1 039 följare
Curt Nicolin Gymnasiet

Ibland måste man ha lite kul också! ???? @joakimjanssonn @danieljohansssonn

131 interaktionspoäng på 1 039 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.