60

Facebook-analys av

Coop Extra Norremark

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Coop Extra Norremark. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Coop Extra Norremark publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
51
Frekvens
55
Följare
1,1K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
65,1
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
2,4

Vinnarinlägg

Coop Extra Norremark

Imorgon tisdag 14/11 kör vi igång ett kanonerbjudande för alla barnfamiljer! Handla andra varor för 100kr så får du köpa Pampers pants 19-26p för endast 20kr! Vi passar även på att tävla ut 3 st snygga små resväskor. För att vara med och tävla, gör så här: 1. Gilla inlägget. 2.…

233 interaktionspoäng på 1 073 följare
Coop Extra Norremark

Ho Ho Ho! Vinn Coop-tomtens säck med roliga surprises från Estrella. För att vara med och tävla gör du följande: 1. Gilla inlägget. 2. Tagga en vän du skulle vilja dela julsäcken med. 3. Gissa hur många Sourcream & onion Estrella´s 275g påsar vi har sålt hittills i år t.o.m idag 12:e…

183 interaktionspoäng på 1 073 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Coop Extra Norremark

Varmt välkomna till Coop Extra Norremark!

10 interaktionspoäng på 1 073 följare
Coop Extra Norremark
12 interaktionspoäng på 1 073 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.