71

Facebook-analys av

Furumossens gårdsmejeri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Furumossens gårdsmejeri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 41 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Furumossens gårdsmejeri publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
93
Följarskara
52
Frekvens
32
Följare
2,3K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
321
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Furumossens gårdsmejeri

God morgon!! Idag är det med en fantastisk känsla vår lastbil rullar ut till våra 21 butiker i när området med vår mjölk ???? Så från och med nu sköter vi hela den obrutna kylkedjan själva.

854 interaktionspoäng på 2 283 följare
Furumossens gårdsmejeri

God morgon allihop!! Vi fortsätter utvecklas tillsammans med er! En ny efterfrågad produkt i vårt sortiment!! Redig yoghurt!! En krämig och god mild naturell yoghurt som passar till de mesta för de flesta ????

478 interaktionspoäng på 2 283 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Furumossens gårdsmejeri

Vi på Furumossens gårdsmejeri är stolta över att vara en del utav den satsning som Ica kvantum i Hässleholm gör tillsammans med våra goda grannar. ????

52 interaktionspoäng på 2 283 följare
Furumossens gårdsmejeri

Från och med idag och ända fram tills söndag hittar ni oss på julmarknaden i Tykarpsgrottan! I korgen ser ner sortimentet som vi säljer????Välkomna ????????????????

180 interaktionspoäng på 2 283 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.