60

Facebook-analys av

Texas Longhorn Växjö

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Texas Longhorn Växjö. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Texas Longhorn Växjö publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
52
Frekvens
54
Följare
1,4K
Interaktioner
3,0K
Interaktioner per inlägg
126
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Texas Longhorn Växjö
65 interaktionspoäng på 1 379 följare
3 mån sedan
Texas Longhorn Växjö
57 interaktionspoäng på 1 379 följare
3 mån sedan
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Texas Longhorn Växjö

Skapa en ny tradition på Texas Longhorn med vänner, familj och kollegor. Bästa alternativet till julbordet hittar du på Texas. Välkommen att boka bord på texaslonghorn.se/vaxjo Merry Tex-Mas!

7 interaktionspoäng på 1 379 följare
Texas Longhorn Växjö
29 interaktionspoäng på 1 379 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.