62

Instagram-analys av

Crazy Pictures

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Crazy Pictures. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Crazy Pictures publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
57
Frekvens
54
Följare
7,5K
Interaktioner
13,5K
Interaktioner per inlägg
713
Interaktioner per följare
1,8
Inlägg per vecka
2,2

Vinnarinlägg

Crazy Pictures

Första teasern till DEN BLOMSTERTID NU KOMMER. Biopremiär midsommar 2018. ----------------------------------- #denblomstertid #crazypictures

1 319 interaktionspoäng på 7 470 följare
Crazy Pictures

Imorgon är det äntligen dags för oss att få släppa en första teaser för “Den blomstertid nu kommer”! Detta har varit det absolut roligaste och mest utmanande vi någonsin gett oss in på. Vi är så taggade på att äntligen få börja visa er vad vi egentligen har pysslat med de senaste…

1 276 interaktionspoäng på 7 470 följare

Förlorarinlägg

Crazy Pictures

God fortsättning! Länk till hela teasern i bio #denblomstertid

304 interaktionspoäng på 7 470 följare
Crazy Pictures

Dubbar svan. Tips någon?

304 interaktionspoäng på 7 470 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.