65

Instagram-analys av

Leva Rum

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Leva Rum. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Leva Rum publicerar ett inlägg igenomsnitt 10,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
52
Frekvens
83
Följare
2,4K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
147
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
10,2

Vinnarinlägg

Leva Rum

Styling @leva_rum Soffa & puff @soffadirekt Foto @23d.se

406 interaktionspoäng på 2 422 följare
Leva Rum

Vi på @leva_rum samarbetar främst med @soffadirekt och @mattjatten. Två leverantörer med otroligt bra sortiment som vi varmt kan rekommendera alla som älskar inredning. Styling @leva_rum Foto @soffadirekt

241 interaktionspoäng på 2 422 följare

Förlorarinlägg

Leva Rum
36 interaktionspoäng på 2 422 följare
4 mån sedan
Leva Rum

Styling @leva_rum

71 interaktionspoäng på 2 422 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.