61

Facebook-analys av

Rackarungarnas Hundskola

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Rackarungarnas Hundskola. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Rackarungarnas Hundskola publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
53
Frekvens
76
Följare
2,4K
Interaktioner
9,0K
Interaktioner per inlägg
68,1
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
8,2

Vinnarinlägg

Rackarungarnas Hundskola

Visst är det tre finfina hundkillar jag har?! ????

233 interaktionspoäng på 2 399 följare
Rackarungarnas Hundskola

Nu drar vi på My Dog!

177 interaktionspoäng på 2 399 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Rackarungarnas Hundskola

Oj, vad den här veckan går snabbt! Efter tolvslaget på nyårsaftonen är mellandagsrean slut. Så du som är sugen på en unik tröja eller mina Nose Work-böcker - kolla in här: https://rackarungarnashundskola.com/2017/12/25/dags-for-mellandagsrea-pa-tre-viktiga-saker/

1 interaktionspoäng på 2 399 följare
Rackarungarnas Hundskola

Några timmar till är det extra billigt! Halva priset varje advent fram till och med julafton.

1 interaktionspoäng på 2 399 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.