61

Facebook-analys av

Polisen Norrköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Polisen Norrköping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Polisen Norrköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
55
Frekvens
36
Följare
5,9K
Interaktioner
16,9K
Interaktioner per inlägg
456
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
0,7

Vinnarinlägg

Polisen Norrköping

Ikväll utför vi narkotikasök med hundar i Norrköpings gymnasieskolor. Motiveringen till varför vi gör det är överflödig. Benjamin Polisen Norrköping

1 865 interaktionspoäng på 5 886 följare
Polisen Norrköping

Idag arbetade vi i centrala Norrköping med en person i ett uppenbart dåligt psykiskt skick. Det väckte en hel del uppståndelse. Vi hjälper dagligen människor som mår dåligt av olika anledningar. Det som gör mig arg och besviken är de människor som står runtomkring oss när vi hjälper…

1 740 interaktionspoäng på 5 886 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Polisen Norrköping

Chatta med oss om polisutbildningen på vår nationella Facebooksida i kväll!

15 interaktionspoäng på 5 886 följare
Polisen Norrköping

Påminnelse! Imorgon är sista ansökningsdagen till polisutbildningen. Missa inte chansen. Nästa sökomgång är våren 2018. Intresset för att bli polis är väldigt stort. Det tycker vi är väldigt kul! Men vi vill bli fler. Lycka till! Dela gärna inlägget. Benjamin Polisen Norrköping

47 interaktionspoäng på 5 886 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.