70

Facebook-analys av

Stall Klacken

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Stall Klacken. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Stall Klacken publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
83
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,0K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
170
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Stall Klacken

Ikväll tog Silver Jo och Jenni Åsberg sin sjätte seger tillsammans i år. Idag mötte de riktigt tufft motstånd men han grejade det också. Så himla kul att få ha en sån här häst ????. Vinnartiden idag var nya monterekordet över den här distansen 26,6/2140!

363 interaktionspoäng på 1 000 följare
Stall Klacken

Vilket år vi haft! Nästan 1 miljon inkört! Vi har haft 13 hästar i startbar ålder under året, alla har startat och tjänat pengar- vilket vi är oerhört nöjd med. 7 av dessa är efter Klack Jo och de har stått för 600000 av de insprungna pengarna! Har haft 5 treåringar under året och…

321 interaktionspoäng på 1 000 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Stall Klacken

7 lastbilar på vägen som sitter fast, halt nu

19 interaktionspoäng på 1 000 följare
Stall Klacken

Vinterbana var inte Silver Jos grej, blev dubbla galopper idag Men vi kan inte vara annat än nöjd med den här säsongen, sex segrar på 12 starter och nytt monterekord på 25,8. Nu blir det lite vintervila och laddning inför nästa säsong!???? Stort tack till Jenni Åsberg som ridit honom…

76 interaktionspoäng på 1 000 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.