56

Facebook-analys av

ICA Högbyhallen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Högbyhallen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. ICA Högbyhallen publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
1,1K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
60,9
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

ICA Högbyhallen

Vinn en stor smörgåstårta! Äntligen fredag och det firar vi på Ica Högbyhallen med en spännande tävling där vinsten är en smörgåstårta med räkor för 12-15 personer. Värde 699:- (Tårtan på bilden) För att medverka i tävling gör du följande: 1) Dela det här inlägget och…

800 interaktionspoäng på 1 111 följare
ICA Högbyhallen

Tävlingen är avgjord! Ett fantastiskt stort tack till alla er 260 personer som valde att delta i dagens tävling där en stor smörgåstårta var vinsten. Vikten på smörgåstårtan var 4996 gr och närmast var Linda Tille som gissade på 4992 gr. Stort grattis till Linda och riktigt bra…

82 interaktionspoäng på 1 111 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Högbyhallen

Här kommer veckans blad! Tryck på länken nedan!

5 interaktionspoäng på 1 111 följare
ICA Högbyhallen

Här kommer veckans blad! Tryck på länken nedan!

7 interaktionspoäng på 1 111 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.