70

Facebook-analys av

Josef Mopsförmedlingen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Josef Mopsförmedlingen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*70, vilket är 40 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Josef Mopsförmedlingen publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
94
Följarskara
51
Frekvens
26
Följare
1,0K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
167
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
0,5

Vinnarinlägg

Josef Mopsförmedlingen

Nytagna bilder på hanen Etien. Han är besiktad utan anmärkning, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, dolda fel försäkrad (Sveland) Självklart har han fin stamtavla! Mer information om honom och våra andra lediga valpar finns på hemsidan. Vi har 2 tikar och 3 hanar lediga och leveransklara.…

532 interaktionspoäng på 1 044 följare
Josef Mopsförmedlingen

Hemsidan är uppdaterat. Här är bilder på några lediga valpar. Det finns både tikar och hanar. Valparna är leveransklara efter att de har besiktats hos en veterinär i Halmstad den 4 december. Leveranstiden för valparna är 4 december till 24 december! Mer bilder och information finns på…

344 interaktionspoäng på 1 044 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Josef Mopsförmedlingen
6 interaktionspoäng på 1 044 följare
2 mån sedan
Josef Mopsförmedlingen

Hanar Etien och El Nino söker fortfande nytt hem. De är besiktade 18 december utan anmärkning och båda är leveransklara. Syskonen finns redan i nya hem i Tomelilla och Värmdö. Alla valpar i kullen har jättefin stamtavla, de är vaccinerade, avmaskade, chipmärkta och dolda fel…

22 interaktionspoäng på 1 044 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.