74

Instagram-analys av

Backfors Gård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Backfors Gård. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*74, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Backfors Gård publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
84
Följarskara
52
Frekvens
65
Följare
1,3K
Interaktioner
6,3K
Interaktioner per inlägg
287
Interaktioner per följare
5,0
Inlägg per vecka
5,3

Vinnarinlägg

Backfors Gård

Höstens lektioner är slut och nu är vintern verkligen här med plogning av slädvägarna som tar vid. Stort tack till alla elever som borstat, myst, ridit och kört våra hästar under terminen som gått! ❤ #nordsvensk #brukshäst #drafthorse #älskahäst #kärlek #minlandsbygd #helalandetlever…

598 interaktionspoäng på 1 269 följare
Backfors Gård

Lunchpause i skogen för Magnar #nordsvensk #brukshäst #drafthorse #häst #älskahäst #hästbonde #backforsgård #magnar

468 interaktionspoäng på 1 269 följare

Förlorarinlägg

Backfors Gård

Idag påbörjade vi jobbet med att gallra ut bland de rejäla björkarna i det stora parkområdet mitt i Bjurholm. Trevligt arbete i härligt väder :) Zak och Cesar fixar jobbet och dessutom har vi hjälp av duktiga Fredrik Ottosson som huggare :) #bjurholm #nordsvensk #brukshäst #häst…

131 interaktionspoäng på 1 269 följare
Backfors Gård

Skitgöra! #hästbonde #mocka #häst #älskahäst

163 interaktionspoäng på 1 269 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.