68

Facebook-analys av

Katthjälpen Sundsvall

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Katthjälpen Sundsvall. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 36 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Katthjälpen Sundsvall publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
76
Följarskara
55
Frekvens
52
Följare
6,5K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
128
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Katthjälpen Sundsvall

SÅ HÄR DJUPT HAR VI ALDRIG SJUNKIT FÖRUT! Tresiffriga röda siffror på bankkontot! Vi har bl.a. kattungar som väntar på att få nya hem, men skall vacc. och ID-märkas först. Okastrerade honor som väntar på att bli kastrerade, så de kan få flytta till permanenta hem. En del jourhem som…

559 interaktionspoäng på 6 459 följare
Katthjälpen Sundsvall

VEM SAKNAR MIG? Den lilla svarta hankatten sprang på vägen mellan Sörfors och Gnarp. Han befann sig nära Sörfjolsta när han fick komma in i en djurväns varma bil. Kissen har nog varit ute en längre tid, han är avmagrad och hans öronsnibbar har blivit förfrusna. Om du har information om…

489 interaktionspoäng på 6 459 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Katthjälpen Sundsvall

<3 Lusse var redan hittad, när jag såg efterlysningen. Väldigt skönt att han är hemma! <3

17 interaktionspoäng på 6 459 följare
Katthjälpen Sundsvall

Handlar du på nätet ibland? Här är ett busenkelt sätt att stötta vår förenings arbete för katterna! 1. Bli medlem på Sponsorhuset GRATIS här: https://www.sponsorhuset.se/katthjalpensundsvall/bli-medlem 2. Klicka dig vidare till den butik du tänkt handla ifrån. 3. Du kommer nu till…

Sponsorhuset - Tjäna pengar till Djurskyddet Katthjälpen Sundsvall. Handla från kända nätbutiker!

Tjäna pengar till Djurskyddet Katthjälpen Sundsvall när du handlar från kända nätbutiker!

23 interaktionspoäng på 6 459 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.