59

Instagram-analys av

Gotlands Ledande Eventbyrå

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Gotlands Ledande Eventbyrå. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Gotlands Ledande Eventbyrå publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
51
Frekvens
59
Följare
2,0K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
122
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Gotlands Ledande Eventbyrå

Tervetuloa Gotlantiin ???????? I förra veckan var vi med flera av våra partners i Finland för att marknadsföra Gotland på en av årets alla roliga mässor ????????????

214 interaktionspoäng på 1 962 följare
Gotlands Ledande Eventbyrå

Kittade i nya (sköna & snygga!) jackor - klart man blir glad då! ???? Å så är det fredag.. Trevlig helg önskar vi er! ✨

206 interaktionspoäng på 1 962 följare

Förlorarinlägg

Gotlands Ledande Eventbyrå

På väg hem efter ett bra möte i Skåne. Fördelen med det här jobbet är att vi kan sitta i princip vart som helst och jobba (när vi inte har genomföranden förstås). Mötet slut vid 15.00, bokade flyget 1935 då det var bra mycket billigare och har nu fått en hel del gjort här. Nu tar jag…

41 interaktionspoäng på 1 962 följare
Gotlands Ledande Eventbyrå

Varje år arrangerar vi tillsammans med våra kompisar på @wisbystrand dansgalan Hela Gotland Dansar. Om knappt en månad är det dags igen och i år uppträder två av Sveriges absolut bästa dansband - Titanix och Date! Läs mer och köp dina biljetter på helagotlanddansar.se ????????????

43 interaktionspoäng på 1 962 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.