74

Facebook-analys av

Polly

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Polly. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*74, vilket är 48 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Polly publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
91
Frekvens
48
Följare
40,8K
Interaktioner
62,6K
Interaktioner per inlägg
2,2K
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Polly

Dagens sanning! #pollycitat

6 871 interaktionspoäng på 40 816 följare
Polly

Alla som tycker att jobbet borde bjuda på lite Polly räcker upp en hand! ????

5 968 interaktionspoäng på 40 816 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Polly
99 interaktionspoäng på 40 816 följare
4 v sedan
Polly

Stort tack till alla som deltog i vår tävling Baka med Polly! Vi har fått otroligt många fina och kreativa bidrag. Vinnare av varsin bakmaskin från Bosch är: Katarina Widell, Anna Gillmore, Ellinor Apelqvist, Zarah Fransson, Catarina Lindgren, Ellen Jansson, Johanna Lingefors, Markus Thorén,…

110 interaktionspoäng på 40 816 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.