60

Facebook-analys av

Pingstkyrkans Second Hand i Katrineholm

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Pingstkyrkans Second Hand i Katrineholm. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Pingstkyrkans Second Hand i Katrineholm publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
52
Frekvens
56
Följare
1,2K
Interaktioner
1,1K
Interaktioner per inlägg
29,1
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Pingstkyrkans Second Hand i…

Vi fortsätter vår resa mot advent och jul.....

41 interaktionspoäng på 1 186 följare
Pingstkyrkans Second Hand i…

Välkomna i dag tisdag mellan kl 14-19. Många nya julsaker, kläder,möbler,fritid.mm mm. Kafét är även öppet. Hjärtligt välkomna.

34 interaktionspoäng på 1 186 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Pingstkyrkans Second Hand i…

Välkomna i dag torsdag mellan kl 17-19. Vi har plockat fram ännu mer jul saker och även lite nytt på möbel avdelningen så passa på nu o kväll och fynda bland alla fina saker. Hjärtligt välkomna.

18 interaktionspoäng på 1 186 följare
Pingstkyrkans Second Hand i…

Snart öppnar vi upp porten. Passa på och kom och fynda bland alla fina saker. Vi har även kafeterian öppen om ni bara vill komma och fika och umgås. Öppet mellan kl 14-19. Hjärtligt välkomna.

23 interaktionspoäng på 1 186 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.