57

Instagram-analys av

Stil - Man/Woman/Fashion

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Stil - Man/Woman/Fashion, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stil - Man/Woman/Fashion publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
50
Frekvens
65
Följare
1,1K
Interaktioner
1,0K
Interaktioner per inlägg
34,0
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
5,3

Vinnarinlägg

Stil - Man/Woman/Fashion

Här har vi Samuel som har fått dille på denim! Han har på sig ett par vintage jeans från NN07 och en jeansjacka från Acne Studios. Såklart har vi dessa plagg i butiken! Gillar vi STILen?! ???? - - - - #acnestudios #nn07 @acnestudios @nonationality07 #denim #jeans #jeansjacket #fashion #mode…

62 interaktionspoäng på 1 146 följare
Stil - Man/Woman/Fashion

Visst längtar man till varma sommarkvällar nu? Medans vi väntar in dessa härliga tider så är ni varmt välkomna in till oss idag! Vi har öppet till 15! ????

53 interaktionspoäng på 1 146 följare

Förlorarinlägg

Stil - Man/Woman/Fashion

Keps från Lacoste finns nu i butiken! Enkel, justerbar modell kommer i vitt och svart med Lacoste-logga på sidan. ???? - - - - #stil #jönköping #jkpg #lacoste #crocodile #white #black #cap #keps #fashion #mode #sun #sunlight

17 interaktionspoäng på 1 146 följare
Stil - Man/Woman/Fashion

Nyinkommen! Klassisk bikerjacka från mbyM. Välkomna in tjejer! ???? - - - - #stil #jkpg #jönköping #mbym #biker #bikerjacket #danish #swedish #fashion #black #rock #bike #girls

23 interaktionspoäng på 1 146 följare

Interaktioner per inlägg

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.