59

Instagram-analys av

rudenstams

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från rudenstams. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. rudenstams publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
53
Frekvens
68
Följare
4,2K
Interaktioner
10,2K
Interaktioner per inlägg
208
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
6,1

Vinnarinlägg

rudenstams

Finbesök på Rudu idag, Jonas berättar om vår #nobeldryck för #prinscarlphilip #rudenstams @kungahuset

1 010 interaktionspoäng på 4 244 följare
rudenstams
450 interaktionspoäng på 4 244 följare
3 mån sedan

Förlorarinlägg

rudenstams

Tagga en kompis som har riktigt risiga träd ! Anmälan på [email protected] #rudenstams #trädbeskärning

75 interaktionspoäng på 4 244 följare
rudenstams

Träffa oss i Göteborg ! Tävling, tagga en kompis som du vill gå matmässa med i Göteborg! Nämn också ett favoritäpple. Vinnare hämtar sin biljett vid Eriksbergshallen fredag -söndag. Dragning torsdagkväll @passionformat #passionförmat

83 interaktionspoäng på 4 244 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.