65

Facebook-analys av

Rackarn

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Rackarn. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 30 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Rackarn publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
52
Frekvens
54
Följare
1,1K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
56,4
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
2,1

Vinnarinlägg

Rackarn

Fynda i helgen. Vi har mängder av halsband och selen som vi dumpar bort till fantastiskt bra priser! Halsband: 20 kr/st Sele/dragsele: 100 kr/st Gäller så långt lagret räcker! Välkomna till oss i Årsta centrum.

86 interaktionspoäng på 1 112 följare
Rackarn

Helgkampanj! Gäller Fre-Sön Välkomna till oss i Årsta centrum. Öppet Mån-Fre 9-19 Lör-Sön 10-17 (en bild blev riktigt dålig.. Priset på Kattgodiset är 10 kronor styck och Robursäckarna kostar 495 kronor oavsett sort.)

55 interaktionspoäng på 1 112 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Rackarn

Kattens helg (priserna gäller Fre-Sön!) Vi ses i Årsta centrum. Öppet Mån-Fre 9-19 Lör-Sön 10-17

22 interaktionspoäng på 1 112 följare
Rackarn

Nu börjar julen ta plats i butiken! Välkomna till oss i Årsta centrum!

29 interaktionspoäng på 1 112 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.