66

Instagram-analys av

GIF Sundsvall

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från GIF Sundsvall. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. GIF Sundsvall publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
55
Frekvens
89
Följare
6,1K
Interaktioner
12,9K
Interaktioner per inlägg
370
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
11,9

Vinnarinlägg

GIF Sundsvall

GIF Sundsvall tar sin andra raka seger efter 1-0 mot Östersund. Målskytt Romain Gall, straffräddning av William Eskelinen och fint spel av laget!

744 interaktionspoäng på 6 097 följare
GIF Sundsvall

Nu är vi igång med träningen. Vi passar på att hälsa Chidi Omeje och Juanjo Ciércoles välkomna till GIF Sundsvall!

643 interaktionspoäng på 6 097 följare

Förlorarinlägg

GIF Sundsvall
134 interaktionspoäng på 6 097 följare
2 mån sedan
GIF Sundsvall
159 interaktionspoäng på 6 097 följare
2 v sedan

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.