63

Facebook-analys av

Mannaminne

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Mannaminne. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Mannaminne publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,5K
Interaktioner
729
Interaktioner per inlägg
52,1
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Mannaminne

Bland världens vackraste: Solna Centrum, utsmyckat av Anders Åberg och Karl Olov Björk, är med på BBC:s tio-i-topplista

The 10 most beautiful ceilings in the world

Some of the world’s most glorious sights can only be experienced if you crane your neck. Jonathan Glancey looks up.

97 interaktionspoäng på 1 517 följare
Mannaminne

Anders Åberg, träskulptör, målare,tecknare och konstnären bakom hundratals stora offentliga utsmyckningar (Solna Centrums T-bana, Arlanda, Sundsvalls sjukhus, Skogshögskolan i Umeå) skaparen av Mannaminne och den stora inspirationskällan för omdaningen av museiutställningar i Sverige,…

88 interaktionspoäng på 1 517 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Mannaminne

Passa på och se på Kramfors konsthall

8 interaktionspoäng på 1 517 följare
Mannaminne

Stötta Mannaminne, bästa julklappen är ett årskort med fri entré hela 2018! Namnet + 200kr , swish 1236512792

Hervor Sjödin tar strid för Norrlands inland och kultur: "Mannaminne är en skatt av obegripliga mått"

Vad har Mannaminne att göra med Sollefteå BB och geten Gullspira? Allt, tycker Hervor Sjödin, stridbar kulturpersonlighet i Sollefteå som drar en lans...

9 interaktionspoäng på 1 517 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.