75

Instagram-analys av

emil jönsson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från emil jönsson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*75, vilket är 49 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. emil jönsson publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
100
Frekvens
53
Följare
53,9K
Interaktioner
70,4K
Interaktioner per inlägg
5,9K
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

emil jönsson

Fy FN va grymt! Så häftigt! Så stor! Så inspirerande! GRATTIS Grabbar!⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️???? ????bildbyrån

11 585 interaktionspoäng på 53 904 följare
emil jönsson

Det här är världens bästa Anna. Hon som imponerar på mig varje dag med hennes sätt att vara hennes sätt att ge energi och se möjligheterna i allt! Och som står så där stadigt och tryggt oavsett hur mycket drivsnö och stormar som yr runt om henne. Nu har du ett lopp kvar på OS, och jag…

10 566 interaktionspoäng på 53 904 följare

Förlorarinlägg

emil jönsson

Preparering for #worldcupdrammen but where are you @jantelov1 !?????????

3 518 interaktionspoäng på 53 904 följare
emil jönsson

Tackar????#namasteosv...

3 720 interaktionspoäng på 53 904 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.