58

Facebook-analys av

Jämshögs Gästgiveri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Jämshögs Gästgiveri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Jämshögs Gästgiveri publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,1K
Interaktioner
557
Interaktioner per inlägg
30,9
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Jämshögs Gästgiveri

Då är vi igång med julbord

81 interaktionspoäng på 1 114 följare
Jämshögs Gästgiveri

80 års kalas idag ! Barndop imorgon ! Gästis levererar i toppklass????????

60 interaktionspoäng på 1 114 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Jämshögs Gästgiveri

Fredagslunchen är viltfärsbiffar med rosepeppasås , alternativ ugnsbakad kummel med räksås! Varmt välkomna

11 interaktionspoäng på 1 114 följare
Jämshögs Gästgiveri

Fredagslunch honungsglaserade revben men rödvinsås samt kokt potatis ! Alternativ Pestoöverbakad lax med citronsås ! Morotskaka till dessert! Varmt välkomna

16 interaktionspoäng på 1 114 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.