65

Facebook-analys av

Säffle Byggkomponenter AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Säffle Byggkomponenter AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Säffle Byggkomponenter AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
83
Följarskara
51
Frekvens
32
Följare
1,2K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
107
Interaktioner per följare
1,2
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Säffle Byggkomponenter AB

Hallå där ute i julstöket.! Här på Säffle Byggkomponenter växer orderstocken i närområdet som tex. Säffle och Åmål. Då söker vi er Rörmokare och Snickare .! Ring/mail 0705606907 [email protected]

216 interaktionspoäng på 1 204 följare
Säffle Byggkomponenter AB

Idag har vi varit ute på en fantastisk tur till Lysekil, åkte hem med glädje. Vi fick med oss ett entreprenad kontrakt på 13000 kvm papptak.!

186 interaktionspoäng på 1 204 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Säffle Byggkomponenter AB

Fredag och snart jul då drar hela Säffle Byggkomponenter på julbord.! Önskar alla en Trevlig helg & Advent ..!

29 interaktionspoäng på 1 204 följare
Säffle Byggkomponenter AB

Till er alla från oss alla en riktig God Jul från oss på Säffle Byggkomponenter.????????

32 interaktionspoäng på 1 204 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.