47

Facebook-analys av

Max Hamburgare

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Max Hamburgare. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*47, vilket är 6 % sämre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Max Hamburgare publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Max Hamburgare för oengagerande inlägg. De 247 956 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Max Hamburgare. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
2
Följarskara
100
Frekvens
57
Följare
248,0K
Interaktioner
33,4K
Interaktioner per inlägg
397
Interaktioner per följare
0,1
Inlägg per vecka
3,1

Vinnarinlägg

Max Hamburgare

Halloumi + avokado = sant

Avokado, picklad rödlök och sour cream-dressing på Max nya burgare

Gillar du avokado och hamburgare? Då kommer du gilla Max nya tillskott - Spicy Avocado.

9 095 interaktionspoäng på 247 956 följare
Max Hamburgare

Vilken nyhet kommer bli din favorit?

Max släpper tre nya vegoalternativ – och nuggets är med

Max lanserar tre nya maträtter till sin Green-familj och återinför även den gamla Grand Deluxe-favoriten Umami Halloumi.

3 444 interaktionspoäng på 247 956 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Max Hamburgare

Vad ska du äta i helgen?

Cypriotisk Mix Meze | Max

Cypriotisk Mix Meze med halloumi, 3 röror och lite mer

9 interaktionspoäng på 247 956 följare
Max Hamburgare

Vad ska du äta i helgen?

Jian Bing | Max

Jian Bing – Kinesisk frukost creperulle med ägg, halloumi och hoisinsås.

12 interaktionspoäng på 247 956 följare

Interaktioner per inlägg

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkommen till den officiella Facebooksidan för Max Hamburgare. Vi är här alla vardagar mellan kl. 09.00-17.00.