61

Instagram-analys av

Blomsterhörnan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Blomsterhörnan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Blomsterhörnan publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
51
Frekvens
77
Följare
1,6K
Interaktioner
12,7K
Interaktioner per inlägg
96,2
Interaktioner per följare
7,8
Inlägg per vecka
8,4

Vinnarinlägg

Blomsterhörnan

Stort Grattis till Mariette och Rolandz! Vi från Blomsterhörnan är stolta över hedersuppdraget att få leverera vinnarbuketterna till Sveriges största musiktävling! ???????????????????????? #blomsterhornanovik #örnsköldsvik #melodifestivalen #mello #vinnarbukett…

360 interaktionspoäng på 1 637 följare
Blomsterhörnan

Skål och trevlig helg från oss på Handelsgalan! #blomsterhornanovik #handelsgalanovik #älskaövik

257 interaktionspoäng på 1 637 följare

Förlorarinlägg

Blomsterhörnan

#blomsterhornanovik #julafton

28 interaktionspoäng på 1 637 följare
Blomsterhörnan

Inför alla hjärtans dag!❤️ Röd Ros med text Jag älskar dig! Kostar 95kr #blomsterhornanovik #allahjärtansdag #❤️

35 interaktionspoäng på 1 637 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.