67

Facebook-analys av

Lesley Cosmetics AB - Mary Kay Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Lesley Cosmetics AB - Mary Kay Sverige. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lesley Cosmetics AB - Mary Kay Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
66
Frekvens
57
Följare
15,8K
Interaktioner
18,0K
Interaktioner per inlägg
225
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
3,1

Vinnarinlägg

Lesley Cosmetics AB - Mary Kay…

Vad sägs som en silkeslen känsla över hela kroppen i upp till 24 timmar? Njut av en härlig peeling, en mjukgörande duschgel och välgörande återfuktning. Produkterna har en lätt och fräsch doft som passar de flesta! #SatinBody #MaryKay Produkter i bild: Satin Body™ Pampering Set

507 interaktionspoäng på 15 756 följare
Lesley Cosmetics AB - Mary Kay…

Ingen har väl missat populära Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask? En kraftfull ansiktsmask med aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Du kommer att älska hur masken suger åt sig överbliven olja och lämnar hyn mjuk och matt! #MaryKay

465 interaktionspoäng på 15 756 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Lesley Cosmetics AB - Mary Kay…
30 interaktionspoäng på 15 756 följare
4 mån sedan
Lesley Cosmetics AB - Mary Kay…

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag på

Hem - Lesley Cosmetics AB - Mary Kay

Vill du berika ditt eget och andra kvinnors liv? Vill du skapa en underbar framtid för dig själv och din familj?

33 interaktionspoäng på 15 756 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.