58

Instagram-analys av

Själsö Bageri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Själsö Bageri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Själsö Bageri publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
53
Frekvens
52
Följare
3,3K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
220
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Själsö Bageri

Vackert med vitt på marken! Brödbilen är öppen på öster 10-16 välkomna

408 interaktionspoäng på 3 296 följare
Själsö Bageri

Bilen är fylld med semlor denna soliga fredag! Välkomna förbi brödbilen på Öster. Öppet till kl 18.00

313 interaktionspoäng på 3 296 följare

Förlorarinlägg

Själsö Bageri

Maila oss på [email protected]

48 interaktionspoäng på 3 296 följare
Själsö Bageri

Nu blir vi kontantfria! Tack för att ni betalar med kort. Swish fungerar också om ni är ute på en springtur, hundpromenad eller liknande och inte plånboken är med. Välkomna

116 interaktionspoäng på 3 296 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.