57

Instagram-analys av

Barnbutiken Lilla Violen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Barnbutiken Lilla Violen, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 14 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Barnbutiken Lilla Violen publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
51
Frekvens
66
Följare
2,1K
Interaktioner
548
Interaktioner per inlägg
45,7
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
5,6

Vinnarinlägg

Barnbutiken Lilla Violen

Presenttips till de små❤️ Vi har så mycket fint i butiken från Done by Deer???? #donebydeer #lillaviolen #present #presenttips #doppresent #babyshower #födelsedag #barnbutik #babybutik #babyshop #jönköping #jkpg #jkpgcity

76 interaktionspoäng på 2 058 följare
Barnbutiken Lilla Violen

Butiken fylls varje dag med nyheter. Här ser ni delar av vårens kollektion från Minymo & Fixoni ???? #minymo #fixoni #lillaviolen #barnkläder #barnbutik #babyshop #utoftkidsgroup #brands4kids #jönköping #jkpg #jkpgcity

62 interaktionspoäng på 2 058 följare

Förlorarinlägg

Barnbutiken Lilla Violen

Nu kör vi slutspurtsrea!???? Sista chansen att fynda fina kläder till kanonpriser. Fredag & lördag i vår fysiska butik på Barnarpsgatan 21 Jönköping ???? #rea #lillaviolen #jönköping #jkpg #jkpgcity

10 interaktionspoäng på 2 058 följare
Barnbutiken Lilla Violen

Nu finns endast ett fåtal kvar av Stokke Trailz Nordic Blue Special Editions???? Först till kvarn???? #stokketrailznordicblue #stokketrailz #stokke #lillaviolen #barnbutik #babyshop #barnvagn #jkpg #jkpgcity #jönköping

32 interaktionspoäng på 2 058 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.