59

Facebook-analys av

Räddningstjänsten Jämtland

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Räddningstjänsten Jämtland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Räddningstjänsten Jämtland publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,2 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,2K
Interaktioner
4,1K
Interaktioner per inlägg
59,3
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
1,2

Vinnarinlägg

Räddningstjänsten Jämtland

Var uppmärksam och sänk farten i trafiken. Idag när vi jobbade vid en trafikolycka på E14 i Torvalla blev vår varningsskylt för olycka överkörd av en passerande bil. Låt våra brandmän få komma hem till sina familjer. ❤️

970 interaktionspoäng på 1 199 följare
Räddningstjänsten Jämtland

Det förväntas bli storm i länet söndag 7 januari. Hårda vindar beräknas blåsa in från väster och svepa över länet framförallt mellan klockan 11-19. Läs mer via länken och dela gärna till dina vänner.

314 interaktionspoäng på 1 199 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Räddningstjänsten Jämtland

Påverkar det kommande ovädret dig? Ta en titt på SMHIs sida...

3 interaktionspoäng på 1 199 följare
Räddningstjänsten Jämtland

Ikväll kommer vi delta i mässan Industrinatten. Mässan är öppen för alla men främst ett tillfälle för länets ungdomar att få mer kunskap om vilka industriföretag som finns i deras närhet och var de kan söka jobb i framtiden. Vi kommer berätta om vår verksamhet och möjligheten att…

9 interaktionspoäng på 1 199 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.