61

Facebook-analys av

Sörmländska Bygg & Betong AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sörmländska Bygg & Betong AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sörmländska Bygg & Betong AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
52
Frekvens
50
Följare
1,3K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
109
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Sörmländska Bygg & Betong AB

Vinterbonat uterum! Nu får grävaren ta över och återställa marken Trevlig helg!

141 interaktionspoäng på 1 276 följare
Sörmländska Bygg & Betong AB

Nu gjuter vi Villa nr fem i Marmorbyn. Skönt läge!

86 interaktionspoäng på 1 276 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sörmländska Bygg & Betong AB

God morgon! Alltid lika glada

51 interaktionspoäng på 1 276 följare
Sörmländska Bygg & Betong AB

Julbord❤️

57 interaktionspoäng på 1 276 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.