78

Facebook-analys av

Pinchos

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Pinchos. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*78, vilket är 55 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Pinchos publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
48
Följare
1,7K
Interaktioner
4,6K
Interaktioner per inlägg
308
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Pinchos

Mina damer och herrar, håll i hatten för nu är cirkusen på väg till Nyköping! ???????? Vi är så otroligt glada att till våren få möjligheten att dela med oss av smårätter i långa banor, lekfulla drinkar och magisk service. Unikt för just er i Nyköping är att detta blir den första…

Bio och mat i ett – snart får Nyköpingsborna smaka på nytt projekt

Läs mer HÃ R.

1 288 interaktionspoäng på 1 717 följare
Pinchos

???? NYKÖPING, BOKNINGEN ÄR ÖPPEN! ???? Vår lilla cirkusdirektör har öppnat bokningen med premiärdatum på Alla Hjärtans Dag onsdagen den 14/2! ❤️ Bordsbokning sker via vår app ???? eller hemsidan: www.pinchos.se/boka-bord-nykoping Dela gärna ❤️

845 interaktionspoäng på 1 717 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Pinchos
17 interaktionspoäng på 1 717 följare
4 mån sedan
Pinchos
22 interaktionspoäng på 1 717 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.