58

Facebook-analys av

Tingsryds kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Tingsryds kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Tingsryds kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
54
Frekvens
63
Följare
2,3K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
47,7
Interaktioner per följare
0,6
Inlägg per vecka
4,6

Vinnarinlägg

Tingsryds kommun

Individ- och familjeomsorgen växer och söker nu efter nya kollegor. Är du socialsekreterare? Läs mer om tjänsten här: Är du handläggare? Läs mer om tjänsten här: Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

213 interaktionspoäng på 2 288 följare
Tingsryds kommun

Förskolorna i Tingsryds kommun har tack vare en insamling i samband med en ishockeymatch mellan Queens of Taif och Lakers Ladies, fått ett utbildningsmaterial för att främja arbetet mot mobbning på förskolorna i kommunen. Drygt 100 000 kronor samlades in och för det köptes Alfons…

173 interaktionspoäng på 2 288 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Tingsryds kommun

Konsulttimmen är för dig som har företag i någon av kommunerna Ljungby, Markaryd, Alvesta, Älmhult, Växjö, Lessebo, Uppvidinge eller Tingsryd. Tjänsten erbjuder dig upp till sex konsulttimmar helt kostnadsfritt. Stödet riktar sig till dig med F-skattsedel, oavsett bolagsform, ekonomi i…

3 interaktionspoäng på 2 288 följare
Tingsryds kommun
3 interaktionspoäng på 2 288 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.