Facebook-analys av

Herrsäters Gård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Herrsäters Gård, baserad i Åtvidaberg i Östergötlands län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

61

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
61
Frekvens
57

Några expertråd från Nischad Utbildning

Publicera oftare! Herrsäters Gård publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 23 september, Göteborg 29 september, Malmö 19 november eller Göteborg 15 december.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
1,3K
Interaktioner
6,3K
Interaktioner per inlägg
122
Interaktioner per följare
4,8
Inlägg per vecka
1,5


Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 23 september, Göteborg 29 september, Malmö 19 november eller Göteborg 15 december.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Instagram för företag i Stockholm 4 november
» Avancerad Facebook för företag i Göteborg 5 november
» LinkedIn för företag i Göteborg 18 november
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Malmö 19 november
» Marknadsföring i sociala medier i Helsingborg 26 november
» Instagram för företag i Göteborg 3 december
» LinkedIn för företag i Malmö 10 december
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Göteborg 15 december

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 2 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter på Facebook. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Herrsäter, vackert belägen bland böljande åkrar och skogsdungar. Här hämtar vi råvaror till företagets produkter som vi sedan förädlar i samarbete med Åtvidabergs Hotell. Ni hittar oss på marknader runt om i Östergötland.