81

Facebook-analys av

Kattjouren

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Kattjouren. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*81, vilket är 63 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kattjouren publicerar ett inlägg igenomsnitt 36,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
57,9K
Interaktioner
200,2K
Interaktioner per inlägg
410
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
36,3

Vinnarinlägg

Kattjouren

SNÄLLA, HJÄLP OSS HJÄLPA Carson som misshandlades varje dag & försökte gömma sig i en bil Stora vänliga hunden Carson, som fortfarande vågar tro på oss människor, har ingen anledning alls att göra det. Under sitt liv har han nästan bara mött likgiltighet och grymhet. Sina första…

4 956 interaktionspoäng på 57 931 följare
Kattjouren

TILLSAMMANS KAN VI RÄDDA ALLA - Misshandlade Malve söker dig med väldigt mycket kärlek att ge (Skurup) Malve hittades av ett helt fantastiskt par. Den stackars kattpojken hade blivit svårt misshandlad med krossade tänder, synproblem och inre skador som följd. En snara kan ha använts runt…

2 987 interaktionspoäng på 57 931 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Kattjouren
20 interaktionspoäng på 57 931 följare
3 mån sedan
Kattjouren

VÄLKOMMEN TILL Kattjourens Jul, där du finner massor av fina julklappar - skänkta av bl.a. en inredningsbutik med fokus på kläder och skor. Kom, träffa oss , drick glögg, hjälp hemlösa katter och fynda, på vår julmarknad nu på söndag den 10:e, mellan kl 13-16 i suveräna resebyrån…

35 interaktionspoäng på 57 931 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.