66

Instagram-analys av

lustfyllt

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från lustfyllt. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. lustfyllt publicerar ett inlägg igenomsnitt 21,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
56
Frekvens
100
Följare
6,7K
Interaktioner
5,9K
Interaktioner per inlägg
178
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
21,0

Vinnarinlägg

lustfyllt

A King is comin’ to (Munkaskog) town. Underbar julstämning i ladan. @ontrackgospel

324 interaktionspoäng på 6 678 följare
lustfyllt

Från oss alla till er alla, en riktigt GOD jul! #christmas #godjul

323 interaktionspoäng på 6 678 följare

Förlorarinlägg

lustfyllt

Dagens lunch, 11:30-14. Imorgon lördag, fikabuffé kl.12-15. Välkomna! ????

49 interaktionspoäng på 6 678 följare
lustfyllt

Solen lyser, Vättern är grå ???? Dagens lunch kl.11:30-14. Imorgon serveras: Kalvfärsbiff med parmesan & salvia, tomatsås & rostad potatis Vegetariska kikärtsbollar i tomatsås med basilika & vitlök Veckans soppa: ärtsoppa med eller utan fläsk Torsdag kl.16-19: afternoon tea (alltid med…

56 interaktionspoäng på 6 678 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.