60

Instagram-analys av

melab

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från melab. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. melab publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
72
Följare
1,2K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
50,7
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
7,2

Vinnarinlägg

melab

Tack till alla underbara kunder som besökt oss under 2017 i butik och webbshop????Nu ser vi fram emot 2018 tillsammans med er❤️ Anette-Ulrika-Elin

95 interaktionspoäng på 1 188 följare
melab

Vi Välkomnar easter birds???? från @dbkd Butiken och webbshopen är fylld med fjädrar,och pynt inför påsken Välkomna till oss i Moheda 11-18 www.butikmelab.se

86 interaktionspoäng på 1 188 följare

Förlorarinlägg

melab

Idag är butiken stängd. Men Välkomna till vår webbshop Där vi fortsätter med erbjudande

26 interaktionspoäng på 1 188 följare
melab

Varför inte passa på att köpa julklappar

27 interaktionspoäng på 1 188 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.