63

Instagram-analys av

Jürss Mejeri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Jürss Mejeri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jürss Mejeri publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
50
Frekvens
58
Följare
1,1K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
101
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
3,3

Vinnarinlägg

Jürss Mejeri

Vår Granbarksost harr fått pris i World Cheese Awards i London nyligen! Så roligt!!

186 interaktionspoäng på 1 084 följare
Jürss Mejeri

”Vi” delar ost. Big Ben skall ut i butiken och säljas nu till Jul.

167 interaktionspoäng på 1 084 följare

Förlorarinlägg

Jürss Mejeri

Hade äran att sitta i jury i tävlingen Matverk i år. Den här var god, det var de andra bidragen också, men det var till slut den här som vann.

29 interaktionspoäng på 1 084 följare
Jürss Mejeri

Så roligt att vår ost uppskattas #ramsjoholm #lunnagard #granbarksost #jurssmejeri #artisancheese

45 interaktionspoäng på 1 084 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.