66

Instagram-analys av

nellycom

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från nellycom. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. nellycom publicerar ett inlägg igenomsnitt 23,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar nellycom för oengagerande inlägg. De 351627 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för nellycom. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
21
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
351,6K
Interaktioner
729,2K
Interaktioner per inlägg
4,1K
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
23,7

Vinnarinlägg

nellycom

JAMAICA #COMPETITION ???????? Win the outfits from our Spring Campaign for you and your girls! We are giving away 2 outfits each for you and 4 friends!???????????????????? #SWIPE to the styles you can win! ????✨ How to join? 1. Tag 4 friends in the comments 2. All have to follow @nellycom on IG…

14 746 interaktionspoäng på 351 627 följare
nellycom

My phone after my #BFF borrows it for exactly 2 seconds ????❤️???? Tag your annoying bestie! ????????

11 886 interaktionspoäng på 351 627 följare

Förlorarinlägg

nellycom

FILTER season 3 is out now!

594 interaktionspoäng på 351 627 följare
nellycom

We are #LIVEATNELLY from the studio today... ???????????? @fiona.bl Follow the hashtag for more!???? #liveatnelly

655 interaktionspoäng på 351 627 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.