63

Facebook-analys av

Byggarna i Småland AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Byggarna i Småland AB, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Byggarna i Småland AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Byggarna i Småland AB. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
81
Följarskara
50
Frekvens
24
Följare
540
Interaktioner
91,0
Interaktioner per inlägg
18,2
Interaktioner per följare
0,2
Inlägg per vecka
0,5

Vinnarinlägg

Byggarna i Småland AB

En helt fantastisk förvandling har vi utfört på detta riktigt fina hus! Nya 3-glas vridfönster, vit trä invändigt, aluminiumbeklädnad på utsida från Sunnerbo fönster. Vi har klätt huset med en liggande Z-panel 22*145mm vitgrundad från Woody bygghandel i Jönköping som vi målat en…

28 interaktionspoäng på 540 följare
Byggarna i Småland AB

Lite snörasskydd, skorstenshuvar och diverse andra bilder på på takfönster m.m. Passa på innan det blir försent med läckage och söndervittrade skorstenar. Hör av er så hjälper vi er med ert projekt. Små som stora arbeten är välkomna. Lättast når ni oss via mail eller telefon. God…

24 interaktionspoäng på 540 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Halmstad 2 maj, Mölndal 3 maj, Varberg 4 maj eller Skövde 9 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Byggarna i Småland AB

Hus resning med plåt och panelarbete utvändigt ????????????

8 interaktionspoäng på 540 följare
Byggarna i Småland AB

Lite plåtslagerier på ett snyggt papptak från Icopal ????????????

10 interaktionspoäng på 540 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Vi är ett växande byggföretag med följande inriktningar: Snickerier, panelbyte, kompletta takomläggningar samt plåtslagerier där vi även säljer produkter.