60

Facebook-analys av

Katthemmet Kompis

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Katthemmet Kompis. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Katthemmet Kompis publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
52
Frekvens
53
Följare
2,9K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
79,4
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
2,0

Vinnarinlägg

Katthemmet Kompis

.Det blivande hemmet backade ur utan att höra av sig..SÅNU ÄR JAG ENSAM KVAR I VILL OXÅ HA ETT EGET HEM. Jag heter Robin o är en kelig o gosig KATTPOJKE kast vac idmärkt ca 6-7 mån. Finns det någon för mig. Sms:a 0706071390 vid Int. DELA GÄRNA

220 interaktionspoäng på 2 886 följare
Katthemmet Kompis

**MISSARNA FINNS NU I ETT TILLFÄLLIGT STÖDHEM MEN LETAR FORTFARANDE PERMANENT HEM** EXTREMT AKUT! Syskonen Nils och Nisse söker nytt hem. De fyller 1 år i april och är kastrerade, vaccinerade och id-märkta. Matte har blivit sjuk och måste flytta till boende där djur inte är tillåtna.…

171 interaktionspoäng på 2 886 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Katthemmet Kompis
9 interaktionspoäng på 2 886 följare
3 mån sedan
Katthemmet Kompis
22 interaktionspoäng på 2 886 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.